Haberler

Teknoloji Yarışmasında Ses Sıkıntısı (3)

Bakan AVCI'DAN GELİBOLU'YA TAZİYE ZİYARETİ Gelibolu Yarımadasındaki şehitliği ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, daha sonra yurtdışı gezisi sırasında İspanya'da girdikleri denizde boğularak yaşamını yitiren öğretmen ve öğrencilerin okulu olan Anafartalar Özel Eğitim Meslek Okulu'na taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan AVCI'DAN GELİBOLU'YA TAZİYE ZİYARETİ

Gelibolu Yarımadasındaki şehitliği ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, daha sonra yurtdışı gezisi sırasında İspanya'da girdikleri denizde boğularak yaşamını yitiren öğretmen ve öğrencilerin okulu olan Anafartalar Özel Eğitim Meslek Okulu'na taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Bakan Avcı, "Bugün buraya kaybettiğimiz öğrencilerimiz ve öğretmenimiz için başsağlığı dilemek üzere gelmiştim. Ayrıca diğer öğrenci ve hocalarımıza da geçmiş olsun ziyareti için geldik. Ama bu vesileyle okulun sorunları hakkında da birinci elden bilgi sahibi olduk. Ayrıca okulun sorunları ile ilgili olarak bir çalışma olduğunu da öğrendik. Genel olarak bu tür okulların sorunları ile ilgili bir rapor hazırladıklarını da söylediler. İnşallah hem o rapor doğrultusunda, hem de aldığımız bilgiler doğrultusunda öğrencilerimiz için, öğretmenlerimiz için ve velilerimiz için daha başka neler yapabiliriz bunları birinci elden duyma ve öğrenme fırsatım oldu. Ben bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Bakan Avcı'ya yoğun ilgi gösterildi. Öğrenciler okullarına ilk defa bir bakan geldiğini belirterek Bakan Avcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada, 12-B son sınıf öğrencisi olan Oktay Nomonoğlu, öğretmenine işaret diliyle Bakan Avcı'ya iletmesi için "Ben son sınıf öğrencisiyim. Seneye okuldan mezun olacağım. Resmim çok iyi bu konuda iş bulma konusunda kendisinden yardım istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nabi Avcı Gelibolu İspanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title