Haberler

Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Kadir Has Üniversitesi Mühendislik Kulübü 2. Teknoloji Ödülleri 22 Nisan Salı günü Cibali Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK KULÜBÜ TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kadir Has Üniversitesi Mühendislik Kulübü 2. Teknoloji Ödülleri 22 Nisan Salı günü Cibali Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Fox TV Ana Haberi hazırlayan ve sunan Fatih Portakal'a ödülünü Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın verdi.

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri arasında yapılan oylama sonuçlarına göre, Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Gazeteci Fox TV Ana Haberi hazırlayan ve sunan Fatih Portakal seçilirken, en iyi teknoloji yazarı ödülü Radikal Gazetesi Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu'na verildi.

En İyi Teknoloji Programı Ödülü'nü, SKYTürk360 kanalında yayınlanan Teknopark programı adına, programın sunucusu Selin Canikli alırken; En İyi Bilişim Dergisi Ödülü'nü, CHİP Dergisi adına derginin Yayın Yönetmeni Mahmut Karslıoğlu aldı.
Oylamada 'Paylaşım Sitesi' kategorisinde ödüle bu sene de Ekşi Sözlük uygun görüldü. 'Yerli Mobil Uygulamalar' alanında İBB Cep Trafik uygulaması birinci seçildi. Ödülü İBB adına İsbak ArGe Genel Müdürü Muhammed Alyürük aldı.

En İyi E-Ticaret Sitesi Ödülü'nü Yemeksepeti.com, En İyi Müzik Sitesi Ödülü'nü TTNET Müzik almaya hak kazandı. En İyi Haber Sitesi Ödülü ise Haberler.com'a gitti. Ödül Haberler.com sitesi adına Gündem Sorumlusu Nagihan Özkan'a verildi.

Microsoft Açık Akademi En İyi Online Eğitim Sitesi Ödülü'ne layık görülürken, En İyi Teknoloji Mağazası Ödülü'nü Teknosa adına Bölge Müdürü Uğur Ersoy aldı. En İyi Üniversite Araştırma Merkezi kategorisinde ise öğrenciler İTÜ Arı Teknokent'i birinci seçti.

En İyi Engelsiz Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü'nü, Mavi Kapak Projesi kazandı. Ödülü BANTAŞ İK Müdürü Özlem Şekeroğlu ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Duygu Hürkan aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Portakal Fox Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title