Haberler

Teknoloji Marketlerinde Yılbaşına Özel Fırsatlar Başladı

Güncelleme:

Teknoloji marketleri yılbaşına sayılı günler kala yüzde 50'ye varan özel indirim kampanyaları başlattı.

Yı­lın son gün­le­ri yak­la­şır­ken tek­no­lo­ji mar­ket­le­ri de sev­dik­le­ri­ne yıl­ba­şı he­di­ye­si al­mak is­te­yen­ler için özel fi­yat­lar­la tü­ke­ti­ci­nin kar­şı­sı­na çık­tı. En kap­sam­lı in­di­rim prog­ram­la­rın­dan bi­ri­ni ha­zır­la­yan Gold'da iP­ho­ne 4S 999, iP­ho­ne 5S bin 779, Sam­sung S4 Mi­ni 799 ve Sam­sung S4 bin 149 li­ra fi­yat eti­ke­tiy­le raf­lar­da ye­ri­ni al­dı.

29 ARALIK'A KADAR GEÇERLİ

Tab­let­ler­de ise Sam­sung Ga­laxy Tab 4 359, 7 inç Asus tab­let 299 TL'­lik fi­yat­la­rıy­la dik­kat çe­ki­yor. 649 TL'­lik Le­no­vo G5045 di­züs­tü bil­gi­sa­ya­rın ya­nı sı­ra In­tel i3 iş­lem­ci­li Acer di­züs­tü bin 99, In­tel i5 iş­lem­ci­li Dell di­züs­tü ise bin 299 li­ra­dan sa­tı­şa su­nu­lu­yor. Bin 99 li­ra­lık 42 inç LG LED TV ve 599 TL'­lik 12 GB PlayS­ta­ti­on 3 de in­di­rim­li ürün­ler ara­sın­da yer alı­yor. 29 Ara­lı­k'­a ka­dar ge­çer­li kam­pan­ya kap­sa­mın­da bin li­ra üze­ri alış­ve­riş­ler­de 100, 500 li­ra üze­ri alış­ve­riş­ler­de ise 50 li­ra Bo­nus pu­an he­di­ye edi­li­yor.

1 MİLYONLUK AVANTAJ

Me­di­a Markt da on­li­ne alış­ve­riş si­te­si me­dia­markt.com.tr, üze­rin­den yıl­ba­şı­na özel kam­pan­ya baş­lat­tı. Te­le­viz­yon, no­te­bo­ok, tab­let, cep te­le­fo­nu, be­yaz eş­ya ve fo­toğ­raf ma­ki­ne­sin­de top­lam­da 1 Mil­yon TL'­lik bü­yük ye­ni yıl in­di­ri­mi 31 Ara­lı­k'­a ka­dar de­vam ede­cek. Kam­pan­ya da­hi­lin­de 42 inç te­le­viz­yon 799 li­ra­dan, tab­let 999 li­ra­dan ve bu­la­şık ma­ki­ne­si ise bin 299 li­ra­dan sa­tı­şa su­nu­lu­yor.

SÜPRİZ HEDİYELER

Tür­ki­ye­'nin 81 ilin­de de ma­ğa­za­sı bu­lu­nan Tek­no­sa da tek­no­sa.co­m'­a özel 1000 - 1999 li­ra ara­sı alış­ve­ri­şe 100 TL, 2000 TL ve üze­ri alış­ve­ri­şe 200 TL he­di­ye çe­ki ve­ri­yor. Bu alış­ve­riş­ler­de üc­ret­siz kar­go im­ka­nı da sağ­la­nı­yor. Tek­no­sa­'da ay­rı­ca App­le Mac­bo­ok Pro No­te­bo­ok yıl­ba­şı­na özel 3 bin 299 li­ra­ya, Cas­per VI­A 4TE-G 7 85 tab­let ise 299 li­ra­ya pa­za­ra çı­kı­yor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

bencede:

hey gidi 12 yil önce televizyon dahi alacak gücü olmayan milletin haline bak

12
15
yanıtYanıtla
keşke ölselerMobil-ANDROID:

balon indirim bunlar internet te çok daha avantajlı fiyatlar var

24
0
yanıtYanıtla
ww:

allah bu millete akıl, fikir versin.

21
1
yanıtYanıtla
Fatih. Mobil-IOS:

Kimse Tayyip erdoğa laf etmesin. Demek ki halkın ekonomisi düzgün.

5
13
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Hele şu yılbaşı furyası geçsin, birde yavaş yavaş seçim havasına girelim. . AKP karşıtı göbekli besili tipler çıkar bağırır yine açız. . açızzzzzz.

2
6
yanıtYanıtla
ERHAN:

ARAŞTIRIN FİYATI BAKIN , TEKNOSADA 2000 TL GİDİYORUM İST. BİLİŞİMDEN ALIYORUM 1700 TL. SONRA TEKNOSA İNDİRİM YAPTIK DİYE ORTAYA ÇIKIYOR GEL 1700 DİYOR. NORMALİN FAZLASINA SATIYOR HER ZAMAN TEKNOSA ZATEN

8
0
yanıtYanıtla
GelecekMobil-IOS:

Sanki Tayyip indir di fiyatları , teknoloji Aldı Basını gidiyor dünya üretiyor biz tüketiyoruz , ekonomi düzgünmüş, üretim bolluğu var fiyatlar Düşüyor demiyorsa Tayyip sayesinde diyor, yerli ne ücretimizin var Tayyip kaç fabrika kurmuş. Olanları ne yapmış bir sorsanıza kendinize .

7
0
yanıtYanıtla
İlkermobilWeb@haberler.com:

Kampanya falan değil yılbaşını kılıf olarak kullanmışlar sadece bin liralık malı ikibine satmaya çalışan yurdumun kurnazları tutmuyormu artık insanlar internetten alıyor üreticinin birebir kendisinden batın artık bi zahmet

5
0
yanıtYanıtla
canbayx:

ağzına sağlıkkk özellikle teknosa, bimeks ve medıa mark hem süslemeli reklamlarla insanları kandırıyooru 1000 tlye 5 tl indirim saçmalıkları

4
0
yanıtYanıtla
Namemnun:

Vatan Bilgisayar 4 günde ürünü paketleyemiyor. Kargo firmaları mükemmel çalışıyor. Sorun Vatan Bilgisayar''da. Dikkatinize. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title