Haberler

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü: Hiç Kimse Kütahyaspor'dan Daha Büyük Değildir

Kütahyaspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, kadro dışı bırakılan eski takım kaptanı Sercan Ekinci hakkında sert ifadeler kullandı.

Uzunköprü, 3-3 sona eren Kütahyaspor-Beylerbeyispor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hiç kimsenin Kütahyaspor'dan büyük olmadığını söyleyen Uzunköprü, "İlk yarı oyunu domine ederek 2-0'lık skoru yakaladık. ancak maalesef bireysel hatalarımızdan dolayı iki dakikada iki gol yiyerek, ilk yarı soyunma odasına avantajımızı kaybederek girdik.Maalesef bunlar futbolun içinde var. Bu gollerden sonra takımım demorolize olarak ikinci yarıya çıktı ve ardından da yine bireysel hatalarımızdan dolayı kalemizde üçüncü golü gördük. Genç oyunculardan oluşan bir takımız maalesef bu nedenle çabuk oyundan düşüyoruz. Ancak takımım bugün çok iyi mücadele etti ve skoru 3-3'e getirdi. Ardından da sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadık. Maalesef oyunun son bölümünde mutlak golümüzü hakem görmedi ve sahadan bir puanla ayrıldık. Bugün sahada onurlu, çok şahsiyetli aslanlar gibi mücadele eden bir onbir vardı. bu nedenle hepsini tek tek kutluyorum. Sahamızda kaybettiğimiz puanları çarşamba günü oynayacağımız Erzincan maçında telafi etmek istiyoruz" dedi.

"Disiplinsiz davranışlarda bulunan hiç bir oyuncuya taviz vermeyeceğim"

Haftaiçi kulüpte yaşanan olayları da değinen Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, "Bizim için maçtan daha önemli olan bu hafta içinde kulübümüzde yaşanan üzücü olaylar oldu. Herkes şunu bilsin ki kimse Kütahyaspor'dan büyük değildir. Ne kulüp başkanı, ne yönetici, ne hoca ne de topçular burada büyük olan asıl olan sadece Kütahyaspor'dur. Bu asırlık çınar Kütahyaspor'da kişiliği, karakteri çok bozuk olan bir takım kaptanımız vardı. Maalesef sezon başından bu yana hiç bir verim alamadığımız bu oyunumuz, bunun üstüne diğer oyuncularımız kulüp aleyhine sürekli kışkırtmıştır. Yönetime yanlış cevaplar veren, taraftarla posta koyan bir pislikten takımımız kurtulmuştur. Ben olduğum sürece böyle disiplinsiz davranışlarda bulunan hiç bir oyuncuya taviz vermeyeceğim. Kütahyaspor hafta içinde üç oyuncuyu kadro dışı bırakarak tarihi bir karar vermiştir" ifadelerini kullandı.

"İdmana noteri ben çağırdım"

Takımın idmana çıkmaması hakkında görüşlerini dile getiren Uzunköprü, "Geçtiğimiz pazartesi günü oyuncularımız maalesef idmana çıkmama kararı almışlardır. Bunu basına servis edenler utanmalıdır. Hiç bir yönetici ile birlikte taraftar,oyunculara bıçaklı saldırı yapmamıştır. Zaten yönetim böyle bir olayda olmuş olsaydı, bugün ben burada olmazdım. İdmana oyuncular çıkmaya bilir bu doğaldır. Ama hiç bir hoca noter çağırıp da tutanak tutturmaz. Noteri gerek görürse kulüp getirir. Kesinlikle noteri çağırmadım. Zaten Kütahya'daki noterleri ne tanırım nede adreslerini biliyorum. Noter idmana geldikten sonra Sercan Ekinci ve Hüseyin Teker maalesef saygısız kelimeler kullandı. Bu nedenle de iki oyuncumuzu kadro dışı bıraktık. Karakteri çok bozuk olan kaptanımız, diğer oyuncuları da kulübe karşı teşvik etmeye çalıştı. Böyle bir ihaneti bu büyük camiaya kimse yapamaz. Hüseyin konusuna gelince, Hüseyin çok sevdiğimiz, saygılı bir oyuncumuzdu. Maalesef dolduruşa gelerek, söylenmemesi gereken sözleri kelimeleri etmiştir. Bu yaşanan iğrenç olayların arkasında sadece bir adam var. Oda Fatih Sercan Ekinci'dir" diye konuştu.

"5 Hafta sonra daha net konuşacağım"

Beylerbeyi maçının ardından sinirli olduğu gözlenen ve 5 hafta sonunda daha ayrıntılı açıklama yapacağını söyleyen Cevdet Uzunköprü, "Takımın idmana çıkmama kararını öğrenen kulüp başkanımızın; 'Yoldayım geliyorum, idmana çıkın, sorunlarınız dinleyip çözeceğim' demesine rağmen, kaptanın, 'Başkan takım idmana çıkmıyor değil, takımı idmana ben çıkarmıyorum' sözleri nasıl kabul edilebilir. Bir kaptanın bunu yapmaya hakkı var mıdır?. Maalesef yaşanan terbiyesizlikler bu kadar değildir. Daha ağır olaylar yaşanmıştır. Bunun yeri ve zamanı bugün değildir. Beş hafta sonra gereken açıklamayı yapacağım. Yine söylüyorum kimse Kütahyaspor'dan büyük değildir. Bir birinci ligdeki topçularla aynı parayı alan bir oyuncunun bunu yapması kabül edilemez. Zaman en iyi ilaçtır. Burdaki oyuncularımız ile birlikte ikinci yarı öyle bir Kütahyaspor olacak ki bunu bütün Kütahyaspor taraftarı görecektir. Kütahyaspor'un nasıl bir kulüp olduğunu herkes ikinci yarı görecek, ben 18 yıl boyunca hep kafaya oynayan bir takımın başında oldum . Taraftarlar bütün herkesin takip ettiği Kütahyaspor'a hazır olsun" şeklinde konuştu. (MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Uzunköprü Erzincan Kütahya Ekinci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title