Haberler

Tekne Kiralayıp, Kız Arkadaşına Evlenme Teklifi Etti

Çanakkale’de deniz kenarındaki bir pastaneye ait olan iskeleye tekneyle yanaşan bir kişi, açtığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Çanakkale'de deniz kenarındaki bir pastaneye ait olan iskeleye tekneyle yanaşan bir kişi, açtığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. O anlar organizasyona yardım eden arkadaşlar tarafından saniye saniye cep telefonuna kaydedildi.

5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Vildan Zengin'e evlenme teklifinde bulunmak için uzun süredir kafa yoran 28 yaşındaki Can Yılmaz, sonunda yapmak istediği teklifi buldu. Yılmaz, ilk olarak deniz kenarındaki pastanenin iskelesinde buluşmak için kız arkadaşı Vildan Zengin'i arayarak buluşmak istediğini söyledi. Teklifi kabul eden kız arkadaşı, randevu saatinde iskeleye geldi. Bir süre erkek arkadaşını bekleyen Vildan, tam kalkmak üzereyken, denizden kendisine tekneyle yaklaşmakta olan erkek arkadaşı Can Yılmaz'ı gördü. Daha önce anlaştığı bir teknenin sancak tarafına 'Evlensen ya Beninle Prenses' yazılı pankart asan Yılmaz, iskeleye çıktıktan sonra kız arkadaşına sarılıp, öptü. Daha sonra sevgilisi önünde diz çöken genç aşık, cebinden çıkardığı tek taş yüzükle kız arkadaşına evlenme teklifi etti. Erkek arkadaşı Can Yılmaz'ın teklifini kabul eden Vildan Zengin, kısa süreli bir şok yaşadıktan sonra arkadaşlarına dönerek "Siz var ya çok kötüsünüz" diyerek arkadaşlarına gülümsedi.

Evlenme teklifine şahit olan iskeledeki diğer müşteriler de genç çifti alkışlayarak tebrik etti. Kız arkadaşına farklı bir yöntemle evlenme teklifi yapan Can Yılmaz'ın bu organizasyonu da arkadaşları tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Yılmaz Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title