Haberler

Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yüzerek Kurtuldu

Güncelleme:

Gölmarmara Gölü'nde, teknenin alabora olmasıyla sonucu iki kişiden Hüseyin Uğrak kıyıya ulaşırken, Mustafa Gezici'nin cesedi 4 saat sonra bulundu.

Manisa'da, Gölmarmara Gölü'nde, teknenin alabora olmasıyla sonucu balık tutan iki kişiden Hüseyin Uğrak yüzerek kıyıya ulaşırken, gölde kaybolan 53 yaşındaki Mustafa Gezici'nin cesedi yapılan çalışmalar sonucu 4 saat sonra bulundu.

Olay, saat 19.00 sırlarında Salihli'nin Gölmarmara Gölü'nde meydana geldi. Pazarköy Köyü'nde oturan Mustafa Gezici ile 48 yaşındaki Hüseyin Uğrak, tekneleriyle birlikte balık tutmak için göle açıldı. İki arkadaşın bulunduğu tekne iki saat sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. Teknenin devrilmesi üzerine balıkçılardan Hüseyin Uğrak, yüzerek kıyıya ulaşmayı başarırken, diğer balıkçı Mustafa Gezici gölde kayboldu. Kıyıya ulaşan Uğrak, yakındaki bir çiftliğe giderek durumu haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Jandarma, İtfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu Mustafa Gezici'nin cesedi, 4 saat sonra bulundu. Mustafa Gezici'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölmarmara Salihli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title