Haberler

Tekman'da Tuzaklanmış Patlayıcı, Imha Edildi.

Erzurum'un Tekman İlçesi kırsal kesimindeki bir menfez içine teröristlerce tuzaklanmış olarak bulunan el yapımı patlayıcı, kontrollü olarak imha edildi.

Erzurum'un Tekman İlçesi kırsal kesimindeki bir menfez içine teröristlerce tuzaklanmış olarak bulunan el yapımı patlayıcı, kontrollü olarak imha edildi. Erzurum Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli yapılan istihbari bilgi paylaşımı sonucu 16 Ekim günü saat 13.00'de Tekman ile Hacıömer karayolunun Çevirme Mahallesi'nde kontrol yapıldı. Kontrolde, menfez içerisinde gizlenerek tuzaklanmış 12 kiloluk 5 mutfak tüpü içerisine yerleştirilmiş 300 kilo amonyum nitrat ile güçlendirilen ve üzerinde fünyesi bulunan uzaktan kumandalı EYP bulundu. İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Patlayıcı İmha Timi tarafından, aynı gün saat 14.00'te el yapımı patlayıcı imha edilerek etkisiz hale getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Valiliği Tekman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title