Haberler

    Teklif Kabul Edildi, Niasse...

    Futbol yaşamı Rusya'da sürdüren Oumar Niasse'ye İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Everton'a transfer olacağı iddia edildi.

    Futbol yaşamı Rusya'da sürdüren Oumar Niasse'ye İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Everton'a transfer olacağı iddia edildi.

    İngiliz Guardian'ın iddiasına göre, Lokomotiv Moskova'da forma giyen Senegalli golcünün kulübüne teklif yapan Everton'un teklifini kabul ettirdiği ve transferin son gününe kadar golcü oyuncuya resmi imza attıracağı ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Rusya'da Yılın futbolcusu seçilen Niasse için Everton'un Lokomotiv Moskova'ya sunduğu miktarın ise 15 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor.

    Bilindiği gibi Oumar Niasse'ın adı Akhisar'daki hocası Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'ın başında olduğu dönemde sık sık adı sarı kırmızılı takımla birlikte anılmıştı.

    Türkiye'de Akhisar Belediyespor forması altında gösterdiği performansın ardından dikkat çeken Oumar Niasse, Üç büyük takımdan teklifler almasına rağmen Rusya'nın yolunu tutmuş ve Lokomotiv Moskova ile anlaşmıştı.

    Akhisar'ın 5.5 milyon euro aldığı transferin ardından Rusya'da yıldızlaşan Oumar Niasse, attığı gollerle ligin en dikkat çeken oyuncularından biri haline gelmişti. Sezon başından bu yana bir çok takımla adı anılan Niasse'nin İngiltere'yi gitmeyi en çok eşinin bu ülkede yaşamasından dolayı istediği belirtiliyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Lokomotiv Moskova Rusya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title