Haberler

    Teklerde Türk Oyuncu Kalmadı

    ATP Challenger Turunun yeni turnuvalarından toplam 42500 avro ödüllü Batman Cup'ta ana tablo mücadelesinin ikinci günü geride kaldı.

    Günün ilk maçında korta çıkan Altuğ Çelikbilek, Japon 7 numara Hiroki Moriya karşısında her iki sette de iyi bir performans sergilese 7-5, 7-6(1)lık mağlubiyete engel olamadı. Çelikbilekin ardından merkez kortta sahne alan Barış Ergüden ise Hint rakibi Ramkumar Ramanathana 6-4, 7-6(3)lık setlerle teslim oldu.

    Batmandaki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sosyal tesislerinde gerçekleşen organizasyonda teklerdeki ilk tur maçlarını oynayan Barkın Yalçınkale ve Anıl Yüksel de elenmekten kurtulamadı. Barkın, Moldovalı 5 numara Radu Albota 7-5, 6-3le yenilirken, Anıl da Bulgar Dimitar Kuzmanova 6-4, 6-0lık skorla boyun eğdi.

    Kavcic zorlandı
    Türk oyuncunun kalmadığı Batman Cup tekler kategorisinde en yüksek klasmana sahip isim Sloven Blaz Kavcic, ilk sınavında çok terlese de yoluna devam etmesini bildi. Haftaya dünya sıralamasının 85. basamağında giren Kavcic, Belaruslu rakibi Egor Gerasimov önünde 7-5, 4-6, 6-3lük setlerle güldü.

    İsrailli 2 numaralı seribaşı Dudi Selanın yanı sıra Mirza Basic, Nikola Milojevic, Niels Desein ve Lukas Mugevicius da Batmanda ikinci tur biletini alan diğer oyunculardı.

    Üç maçla geçilen ikinci gün çiftler mücadelesinde ise Hint Ramanathan ile ortaklık kuran Tuna Altuna, 3 numaralı ekip Konstantin Kravchuk/Denys Molchanova 7-6(5), 6-3le mağlup oldu. Myneni/Thornley ve Karatsev/Shyla tandemleri de çeyrek finaldeki yerlerini ayırmayı başardı.

    Batman Cupın üçüncü gününde teklerde ikinci tur heyecanı başlarken, milli tenisçiler Cem İlkel ve Barış Ergüden çiftlerdeki açılış turu maçları için sahne alacaklar. İlkel/Ergüdenin rakipleri 1 numaralı ekip Mate Pavic/Michael Venus olacak.

    Benzer haberler için Tenis Dünyası

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Batman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title