Haberler

Tekkkeköy'de 24 Saat Su Kesintisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Tekkeköy ilçesinde 24 saat su kesintisine gidileceği bildirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Tekkeköy ilçesinde 24 saat su kesintisine gidileceği bildirildi.

SASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kutlukent bölgesinde içme suyu ana depoda yapılacak olan bakım, onarım çalışmaları ve Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan içme suyu hatlarındaki bağlantı çalışmaları nedeniyle 8 Haziran 2014 Pazar günü 07.00'den itibaren 24 saat süre ile su kesintisi yapılacağı ifade edildi. Vatandaşların, mağdur olmamaları açısından önceden önlem almaları istendi.

SASKİ'den yapılan açıklamaya göre, su kesintisinin, Tekkeköy ilçesinin Kutlukent bölgesinde Çırakman, Kerimbey, Kutlukent, Şabanoğlu, İstiklal, Altınkaya, Kirazlık ve Asarağaç Mahalleleri ile Organize, İlkadım, 19 Mayıs ve Örnek Sanayi Sitesi'nde uygulanacağı belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kutlukent tekkeköy samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title