Haberler

Tekkeköylü Bayanlar Kolları Sıvadı

Tekkeköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk toplantısını yaparak başkanını seçti.

Tekkeköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk toplantısını yaparak başkanını seçti.

Tekkeköylü kadınlar ilçede söz sahibi olmak, kent yönetiminde aktif rol oynamak ve seslerini duyurmak adına çalışmalara başladı. Tekkeköy Belediyesi kafeteryasında toplanan kadınlar ilk olarak Tekkeköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı seçimini yaptılar. Tekkeköy kent konseyi kadın meclisi toplantısı ve seçimine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Karmil, Tekkeköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Şeref Aydın ve Tekkeköylü bayanlar katıldı. Yapılan oylamada Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı'na Aynur Akpınar seçildi. Seçimin ardından kadın meclisi yönetim kurulu da oluşturuldu.

"KADINLAR HER PLATFORMDA SÖZ SAHİBİ OLACAK"

Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköylü bayanlar seslerini duyurmak istek ve önerilerini dile getirmek noktasında ilk adımı atmış oldular. Kadınlar geçmişten günümüze kadar süregelen tarihi süreç içerisinde ülkenin her noktasında kendilerinden söz ettirecek büyük başarılara adlarını yazdırdıklarını görüyoruz. Bugün burada kadın meclisinin kurulmasıyla birlik beraberlik içinde hareket edecek olan bayanlar ilçenin çehresinin değişmesi ve gelişmesi için güzel planlamalar yapacağına inancım tamdır. En mukaddes görev olan annelik duyguları ile ailesinden, evinden başlayan derleyici, toplayıcı ve yönetici ruhu ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yolunda da devam edecektir. Bayanların güzel işler başaracağına inancım tamdır. Bizler de bayanların yapacakları her türlü çalışmayı destekleyerek gerekli yardımı sonuna kadar vereceğiz. Her platformda onların görüşlerine başvurarak, istişareler yaparak bayanların ne istediğini öğrenip yatırımlarımızı da ona göre planlayacağız. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

"İLÇEMİZE GÜZEL DEĞERLER KATMAK"

Tekkeköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı'na seçilen Aynur Akpınar ise, "Tekkeköy'de biz kadınların seslerini duyuracağı, kent yönetimine aktif olarak katılabileceği ve kendilerini ifade edebilecekleri önemli bir platform olacak kadın meclisimizi oluşturduk. Başta Tekkeköy Belediye Başkanımız Hasan Togar olmak üzere Kent Konseyi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler'e bize böyle bir oluşumda yer alıp söz hakkı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Amacımız çoluk çocuk hep birlikte yaşadığımız havasını soluduğumuz ilçemize güzel değerler katmak ve yararlı olmaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Sağlam Hasan Togar Tekkeköy Akpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title