Haberler

Tekkeköy'de Asansörler Mmo'ya Emanet

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ile Tekkeköy Belediyesi arasında “İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri” hakkında protokol imzalandı.

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ile Tekkeköy Belediyesi arasında "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" hakkında protokol imzalandı.

Protokole, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan imza koydu.

Tekkeköy Belediyesi Hizmet Binası'nda imzalanan protokol gereği asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalıştığını tespit etmek için Tekkeköy Belediyesi sınırları içerisinde bulunan binalardaki asansörlerin, protokol süresince kontrollerinin Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube tarafından TSE 81-1 veya 81-2 standartlarına göre gerçekleştirilecek.

İmzalanan "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" protokolü ile ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, güvenli kent güvenli yaşam için Tekkeköy Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde bir adım daha attıklarını, asansörlerin güncel hayatta yoğun kullanılan dikey bir ulaşım aracı olduğunu ve muhtemel kazaların önüne geçebilmenin ancak etkin bir denetimle mümkün olacağını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Togar Tekkeköy Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title