Haberler

Tekkeköy Belediyesi Hayır Çarşısı Umut Işığı Oldu

Kurulduğu günden itibaren yaklaşık beş binden fazla aileye giyim, ayakkabı, kırtasiye, mefruşat ve mobilya yardımında bulunan Hayır Çarşısı Tekkeköy'deki ihtiyaç sahibi ailelerin umut ışığı oldu.

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahiplerine giyim, ayakkabı, kırtasiye, mefruşat, mobilya, halı gibi yardım ve hizmetlerde bulunmak maksadıyla kurulan ve yardıma muhtaç yüzlerce kişiye kucak açan Hayır Çarşısı'na Tozlu giyim firması tarafından binlerce kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Hayır Çarşısı'nda bayramlıklar hazır

Hayır Çarşısı'nın yepyeni ayakkabı ve kıyafetlerle dolup taştığını ve bayrama hazır olduğunu söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun'un markası olarak doğan ve İlimizi tüm dünyaya tanıtan Tozlu Giyim firmasının sahibi Hüseyin Tozlu Samsun'u ve Samsunspor'u sahiplendiği gibi ilçemizi de sahiplendi. İlçemizde iş yerinin olması hasebiyle aitlik duygusuyla hareket ederek ilçemize her türlü maddi ve manevi yardımları esirgemedi. Hayır Çarşımızın en büyük destekçilerinden birisi olan ve hayırseverliği ile yardımlarını İlçemizden hiç bir zaman sakınmayan Hüseyin Tozlu'ya bir kez daha teşekkür ederim. Bayram öncesi binlerce kıyafet ve ayakkabı vererek hayır çarşımızı doldurdu. Bizlerde bayram arifesinde Tozlu Giyim tarafından Hayır Çarşımıza bağışlanan kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi aileler ve çocukları Hayır Çarşımıza gelerek buradan istediği kıyafeti ve ayakkabıyı alabiliyor. Bu bayram da herkesin özellikle çocukların yeni bayramlık kıyafetleri olacak. Bayramı bayram tadında ve içindeki birçok güzelliği ile yaşamak dileklerimle herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekkeköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title