Haberler

Tekirdağlı Judocuların 1. Lig Sevinci

Antalya da gerçekleşen 'Büyükler Türkiye Şampiyonasında birincilikle Tekirdağ'da dönen sonrası Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı ziyaret ederek, 1. Lige yükselmenin sevincini paylaştı.

29 Kasım-04 Aralık 2016 tarihinde Antalya da gerçekleşen 'Büyükler Türkiye Şampiyonası' sonrası Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımı finale kalarak birincilik kupasıyla birinci lige yükselmişti. Önümüzdeki 2017 yılında birinci ligde mindere çıkacak olan Büyük Erkekler Judo Takımı ve Judo Antrenörleri Kemal İşsever, Nelda Şilli ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı makamında ziyaret ederek, birinci lige yükselmenin sevincini paylaştılar. İl Müdürü Kardaş, önümüzdeki 2017 yılı içerisinde 1. lig müsabakalarında mindere çıkacak olan Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımını tebrik ederek, başarı temennilerinde bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Türkiye Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title