Haberler

Tekirdağlı İş Adamlarından Tekirdağspor'a Destek

Tekirdağlı iş adamları, uzun süredir ekonomik sıkıntı çeken Tekirdağspor’a destekte bulundu.

Tekirdağlı iş adamları, uzun süredir ekonomik sıkıntı çeken Tekirdağspor'a destekte bulundu.

Tekirdağspor taraftarının yaptığı açıklamalar, sosyal medyada başlayan destek çağrıları çığ gibi büyüyor. Tekirdağspor Kulübü, aldığı kararla çağrıları, yardım kampanyasına dönüştürdü. Bu kapsamda hesap numarası paylaşan Tekirdağspor Kulübü, hesaplara bağış yapılabileceğini belirtti. Banka hesap ekstrelerinin haftalık olarak bankadan alınıp şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.

Tekirdağspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Uzun zamandır yaşadığımız ekonomik sıkıntılar ve kulübü ayakta tutma çabalarımızın karşılıksız kalmayacağının bilinci içindeydik ve bu bilinç ile en başından beri mücadele etmeye devam ediyoruz. Cuma günü bizler zorlu Zonguldak yolundayken taraftarımızın Tuğlalı Park'ta yaptığı açıklamalar, dün akşam sosyal medyada başlayan destek çağrıları, destek beyanları umarız bir çığ gibi büyür. Bizler de aldığımız karar ile bu çağrıları bir yardım kampanyasına dönüştürmüş bulunmaktayız. Dilediğiniz miktarda bağış yapıp makbuz adresini bizlerle paylaşabilirsiniz. Direkt olarak adınıza ya da şirketinize kesilen bağış makbuzları adresinize yollanacak ya da elden teslim edilecektir. Banka hesap ekstreleri haftalık olarak bankadan alınıp şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Destek amaçlı yapılacak yardımlardan birinin de VİP Kart seçeneği olduğu bildirilen açıklamada, "200 lira karşılığında hem kulübümüze destek olmuş hem de maçlara ücretsiz olarak girme şansını sahip olabilirsiniz. Hem bu kapmayanın ateşlenmesi noktasında başlattığı kıvılcım için hem de 10 bin lira bağış gerçekleştireceklerinden dolayı ticaret hayatına Romanya'da devam eden Tekirdağ'lı iş adamı Nazmi Doğan'a, bu destek kıvılcımının büyümesine 5 bin lira katkıda bulunan Kadir Çebi'ye ve bin lira bağış beyanı bulunan Mustafa Sev beyefendilere şükranlarımızı sunarız. Sizler bu şehrin en duyarlı iş adamları olduğunuzu gösterip diğer Tekirdağlı iş adamlarına da örnek oldunuz. Bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacağınıza olan inancımızla şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" ifadeleri kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title