Haberler

Tekirdağ Yolcu Otobüsü, Otomobile Çarptı: 3 Yaralı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçen yolcu otobüsü, otomobile çarptı.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçen yolcu otobüsü, otomobile çarptı. Kazada otobüs, otomobil ve savrulan aracın çarptığı diğer otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece yarısı Malkara İlçesi girişindeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Çanakkale'den 40 yolcusuyla İzmir'e gitmek için yola çıkan 40 yaşındaki Şenol Periçek, kullandığı 34 EV 3452 plakalı yolcu otobüsüyle kırmızı ışıkta geçerek, Tekirdağ'a giden 31 yaşındaki İlksan Binyal idaresindeki 59 LT 182 plakalı otomobile çarptı. Savrulan otomobil yanında giden 20 yaşında Burhan Bakkal'ın kullandığı 59 LB 049 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otobüs sürücüsü Şenol Periçek ve otomobil sürücüsü Burhan Bakkal yaralanırken, yolcu otobüsünün çarptığı otomobilin sürücüsü İlksan Binyal sürücü kısmında sıkıştı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri tarafından hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan Binyal ve diğer yaralılar Bakkal ile Periçek ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüsün yolcuları Malkara'dan temin edilen başka bir otobüsle yollarına devam ederken, polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Tekirdağ Malkara İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title