Haberler

Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'nda Geleneksel Pilav Günü Düzenlendi

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde eski öğrenciler bir araya geldi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde eski öğrenciler bir araya geldi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, müdürlük bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bu etkinlikle 1952'den bugüne Tekirdağ Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan mezun olan yaklaşık 250 kişi ile bir araya geldiklerini söyledi.

Bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemeyi amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, "1950'li yıllardan beri yurtlarımızda kalan o günün gençleri çocukları, büyükleri şu anda burada toplanmış bulunuyorlar. Yıllardır birbirlerini görmeyen kişilerin burada kucaklaşmaları, kucaklaşırken gözyaşı dökmeleri insanları gerçekten çok etkiyor. Güzel bir etkinlik oldu. ben katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve yurttan mezun olan yaklaşık 250 kişi ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Yılmaz Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title