Haberler

Tekirdağ ve Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde uyuşturucu hap sattığı belirlenen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, 90 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Genişletilen operasyonda şüphelilerin hapları kargo ile Kars'a gönderdiği 3 kişi daha gözaltına alınırken, paketin içerisinden 300 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokakta uyuşturucu hap sattığı belirlenen M.T.'yi takibe aldı. İzlenen şüpheli ve arkadaşları A.A. ve C.C., uyuşturucu hap satarken suçüstü yakaladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerin ardından soruşturmayı genişleten polis ekipleri, uyuşturucu temin ettikleri öne sürülen K.A., D.B., K.D.B. ve A.D.D.'yi de gözaltına aldı. Şüphelilerden D.B.'nin kargo ile Kars'a uyuşturucu hap gönderdiği bilgisine ulaşan polis ekipleri, Kars Emniyet Müdürlüğü ile irtibat kurdu.

KARGO PAKETİNDEN HAP ÇIKTI

Kars'ta kargo firmasına gönderilen paketi almaya gelen C.Ç., S.A. ve S.A. adlı 3 kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Kargo paketinin içerisinde ise balık şeklinde 300 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Kapaklı polisi, Çerkezköy'den Amasya'ya gönderilmek üzere bir kargo firmasına teslim edilen ve içinde 50 uyuşturucu hap bulunan pakete de el koyarken, uyuşturucu tacirlerinin Amasya'daki bağlantılarının yakalanması için Amasya polisi ile de bağlantıya geçti.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Kars'ta gözaltına alınan C.Ç., S.A., S.A. ile Kapaklı'da gözaltına alınan şüphelilerden M.T., D.B., K.D.B. ve K.A. ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Kapaklıtekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Kapaklı Amasya Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title