Haberler

Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Biraraya Geldi

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında, Vali Ali Yerlikaya, şehit aileleri ve gazilerle biraraya geldi.

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında, Vali Ali Yerlikaya, şehit aileleri ve gazilerle biraraya geldi.

Yerlikaya, Tekirdağ Turizm ve Otelcilik Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 11 ayın sultanı olan ramazan ayının herkese hayırlar getirmesi dileyerek, "Bu mübarek ayda, bizleri biraraya getiren ramazan iftarı vesilesiyle, birlik ve beraberliğimiz uğrunda mücadele eden ve bizlerin rahatı ve huzuru için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yerlikaya, "Nerede bir şehit yakını ya da gazimiz varsa onlar bizim baş tacımızdır. Eğer bugün ülkemizde rahat yaşayabiliyorsak, geleceğimize umutla bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz" diye konuştu.

İftar programına Vali Ali Yerlikaya'nın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, eşi Münevver Dalgıç, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük ve eşi Fatma Küçük, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve eşi Zehra Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ve eşi Fatma Yel, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Emine Yılmaz Adem Dalgıç Tekirdağ Yerel Haberler

title