Haberler

Tekirdağ Tso Ankara'ya Çıkartma Yaptı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Ankara delegesi Galip Öge, Yönetim Kurulu üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Cihan Çömez, Muzaffer Destereci bir dizi görüşme için Ankara'ya gitti.

Görüşmelere, sabah CHP Genel Merkezinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile başlayan oda yöneticileri, daha sonra sırasıyla Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri Özlem Yemişç, Ziyaeddin Akbulut, Sağlık Bakanı ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve son olarak da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Ankara'da önce Anıtkabir ziyaret eden TTSO yöneticileri buradan hemen sonra alınan randevu sırasına göre önce CHP Genel Merkezinde CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ı ziyaret etti. Burada Türkiye ekonomisi ve dünyadaki gelişmeler konusunda son durumu görüşen yöneticiler, yeni yönetim kurulunu tanıştırdıktan sonra iyi dilek ve temenniler ile Öztrak'ın yanından ayrılarak TBMM'ye geçerek Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi'yi makamında ziyaret etti. Özlem Hanımın Divan Katipliği'nden ayrılarak Ticaret ve Sanayi Komisyonuna gireceğini öğrenen oda yöneticileri Yemişçi'ye yeni görevinde başarılar dilediler.

Yeni dönemde Ticaret ve Sanayi Odası ile daha sıkı ilişkiler kuracağını ve birlikte Tekirdağ ve TTSO üyelerinin sorunları ile daha yakından ilgileneceğini belirten Yemişçi, TTSO yönetimini, seçimlerdeki üstün başarılarından ötürü kutladı. İyi dilek ve temennilerin sunulmasından sonra, makamdan ayrılan oda yöneticileri, yine mecliste makamında Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'u ziyaret etti.

Tekirdağ'ın gündemindeki, trafik uygulamaları, limanın son durumu ve geleceği, yeni iş güvenliği yasası konusundaki görüşlerin sunulması ve seçim sonrası yeni görev alan yöneticilerin tanıştırılmasından sonra meclis lokantasında Akbulut'un misafiri olarak öğle yemeği yediler.

TBMM'de bulunan Sağlık Bakanı ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren oda yöneticileri Sağlık Bakanını makamında ziyaret etme sözü verdiler. Sağlık Bakanı'ndan da Tekirdağ'da TTSO'yu ziyaret etme sözünü alan Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, TBMM'den ayrıldılar.

Daha sonra TOBB 'ne gelen oda yöneticileri burada da TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile çok samimi ve uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Yeni seçilen yöneticilerin tanıtımından hemen sonra Tekirdağ'da yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ'a kazandırılacak okul projesi için protokol oluşturulması hakkında karşılıklı fikirlerin sunulması ve TOBB genel kurulu ile ilgili görüşler ortaya kondu. Yeni dönemde Büyükşehir olan Tekirdağ'ın Ankara TOBB'da daha etkili olabilmesi için gerekli adımların atılmasının da istendiği toplantı sıcak samimi ve iyi dilek ve temennilerinin yapılmasıyla son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faik Öztrak Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title