Haberler

Tekirdağ Selin Yaralarını Sarıyor

Tekirdağ'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak, çok sayıda ev ve iş yerine zarar verdi.

Tekirdağ'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak, çok sayıda ev ve iş yerine zarar verdi. Selden dolayı ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlar temizlik çalışmalarına başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, metrekareye 60 kilo yağış düştüğünü ifade ederek, eksiklikleri kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.

Tekirdağ'da kısa sürede etkisini gösteren yağmurda pek çok araç ve yol da hasar gördü. Altınova Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Soğukkuyu Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi ve 100. Yıl Mahallesi yağıştan en çok etkilenen bölgeler olurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne 100'e yakın ihbarda bulunulduğu açıklandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sel baskınında metrekareye 60 kilo yağış düştüğünü açıkladı. Selin kısa sürede etkisini gösterdiğini ifade eden Albayrak, "Bugün saat 14.30 itibarıyla sağanak yağmur başladı. Yağmur yağdığı andan itibaren ekiplerimizin müdahalesi başladı. Tahminen metrekareye 60 kilogram yağış düştü. Tekirdağ'ın tamamında yağış etkili oldu. Bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ve su kanalizasyon ekiplerimiz bütün araç ve ekiplerini seferber etti. İtfaiyeye gelen tüm talepler değerlendirildi. Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı'dan da ekipler Süleymanpaşa'ya yönlendirildi. Lokal birkaç yerde tıkanmalar oldu. Rögar kapakları açılıp temizlenerek müdahale edildi. Tüm şehirde ekiplerimiz yağmur sonrası hasarları tespit edip sıkıntıların giderilmesine çalışıyor. Ekiplerimiz sabaha kadar çalışacak. Bütün belediye ekipleri olarak konuya hakimiz. Vatandaşların tüm isteklerini yerine getiriyoruz. Sevindirici tarafı herhangi bir can kaybı ve büyük bir maddi hasarın olmamasıdır. Tüm Tekirdağ'a geçmiş olsun diyorum. Şehrin eksiklerini görmüş olduk. Eksiklerimizi gidereceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Kadir Albayrak Altınova Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title