Haberler

Tekirdağ Müezzinoğlu: Hükümetin Emeklilere Promosyon Verme Yetkisi Yok

Müezzinoğlu: Hükümetin emeklilere promosyon verme yetkisi yok (2)SİGORTA BORÇLARINA AF YOKÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ kent merkezindeki programının ardından Ergene İlçesi'ne geçti.

Müezzinoğlu: Hükümetin emeklilere promosyon verme yetkisi yok (2)

SİGORTA BORÇLARINA AF YOK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ kent merkezindeki programının ardından Ergene İlçesi'ne geçti. Beraberindekilerle birlikte bir pantolon fabrikasını ziyaret eden bakan Müezzinoğlu, kadın işçilerle birlikte yemek yiyip sohbet etti. Cuma namazını Velimeşe Mahallesi Merkez Camii'nde kılan Müezzinoğlu, camideki vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kardeşlik duygularıyla aşılamayacak hiçbir zorluğun olmadığını anlatan Müezzinoğlu, 'Değerli hocalarımız da çok sık söyler Müslümanlar kardeştir. Kardeşlik duygularını güçlendirin birbirinizi daha çok sever birlikte güç doğar anlayışına sahip çıkar birbirimizi anlayarak yarınlarımızı planlayacağız. 80 Milyon çok büyük, çok güçlü bir milletiz. Kardeşlik duyguları içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk, hainlik yoktur. Bir taraftan o hainlere her türlü hesabını sorarak bedeli ödeteceğiz' ifadelerini kullandı.

YENİ PLANLAMA YILBAŞINA KALDI

Cami çıkışında gazetecilerin sigorta borçlarına yönelik af olup olmayacağını sorması üzerine konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, gündemlerinde af olmadığını belirterek, 'Şu anda bir af veya yapılandırma ile ilgili bir çalışma yok. Ama genel sağlık sigortasının ödemesindeki geçmişe dönük yeni bir planlama yılbaşından itibaren uygulamaya geçecek. O şimdi bu hükümete (meclise) gidecek süreç, 2-3 ayı daha alır' şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin 'emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir çalışma var mı" sorusuna ise 'Emeklilikte yaşa takılanların da takılmaya devam edecektir' diye karşılık verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Velimeşe Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title