Haberler

Tekirdağ Kayıp Balıkçının Cesedi 238 Gün Sonra Karaya Vurdu

Kayıp balıkçının cesedi 238 gün sonra karaya vurdu

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde geçen yıl Eylül ayında denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu kaybolan balıkçı 62 yaşındaki Sedat Türkücü'nün cesedi 238 gün sonra karaya vurdu.

Geçen yıl 9 Eylül günü balıkçılar Sedat Türkücü, Volkan Sevim ve Bülent Aslan, avlanmak için Yeniçiftlik Mahallesi'nden tekneyle Marmara Denizi'ne açıldı. Tekne bir süre sonra alabora olurken, Volkan Sevim kıyıya doğru 4 saat yüzdükten sonra Sahil Güvenlik ekiplerince sağ olarak kurtarıldı. Bülent Aslan ve Sedat Türkücü ise kayboldu. Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı ve Aslan'ın cesedi 27 Eylül günü Kumbağ sahilinde karaya vurdu. Yapılan arama çalışmalarına rağmen Sedat Türkücü bulunamadı.

KIZI VE YEĞENİ TEŞHİS ETTİ

Bu sabah Marmara Denizi'ne kıyısı olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde sabah yürüyüşüne çıkanlar deniz kenarında bir erkek cesedi görerek jandarmaya bildirdi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından ceset Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. Sahile gelen Semih Türkücü, cesedin amcası Sedat Türkücü'ye ait olduğunu söyledi. Jandarma ekiplerinin haber verdiği Kıymet Türkücü de hastaneye gelerek morgda cesedin babası Sedat Türkücü'ye ait olduğunu teşhis edip gözyaşlarına boğuldu.

Jandarmahıh olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Bülent Aslan Tekirdağ Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title