Haberler

Tekirdağ'ın Karla Kaplı Sokaklarında Kayak Yaptı

Tekirdağ'da kuyumculuk yapan 45 yaşındaki Hüseyin Karadağ, yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 35 santimi bulduğu sokaklarda kayak yaptı. Vatandaşların ilgiyle izlediği Karadağ, Kayak pistimiz yok ama, ara sokaklarda bu özlemimizi gidermiş olduk dedi.

Trakya'da etkili olan kar yağışının ardından dondurucu soğuk havanın hüküm sürdüğü Tekirdağ'da yüksek kesimlerde kar kalınlığı 35 santimi buldu. Kentte kuyumculuk yapan 2 çocuk babası Hüseyin Karadağ, karın keyfini çıkarmak için kış turizm merkezlerindeki görüntüleri aratmayarak Tekirdağ'ın cadde ve sokaklarında kayak takımları ile kayak yaptı. Vatandaşların ilgiyle izlediği Karadağ, Tekirdağ'da uzun zamandır böyle bir kar yağışı görmediğini söyledi. Karadağ, Uludağ'a gitmeye gerek kalmadı. İnsan az gördüğü bir şeye özlem duyar, Tekirdağlılar içinde kar böyle bir şey. Böyle bir kar yağışını ancak 2-3 senede bir havada görüyoruz. Bu sene çok güzel kar yağdı. Bizde bunu fırsat bilip, kayak pistimiz yok ama, ara sokaklarda bu özlemimizi kayak yaparak gidermiş olduk. Merkez Süleymanpaşa İlçesi'nin 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki caddede kayak yapmanın keyfini çıkartıyoruz. Ben sokak arasında kayarken komşular camlardan beni ilgiyle izliyorlardı. Zemin uygundu üç gün her fırsatta kayak yaptık ve çok keyifliydi. Herkesi kayak yapmaya bekliyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Karadağ Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title