Haberler

Tekirdağ Heyetinden Etb'ye Ziyaret

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi STK başkanları, Edirne Ticaret Borsasını ziyaret etti. Tekirdağ heyeti, canlı hayvan ile hububat ve yağlı tohumlar satış tesislerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarete, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgu ve Malkara Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fahrettin Kazan'dan oluşan heyet katıldı. Heyet, canlı hayvan ile hububat ve yağlı tohumlar satış tesislerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programında Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Meclis Üyeleri Ahmet Özmen, İsmail Arslan ve Oğuz Kurban hazır bulundu.

Tekirdağ'daki büyükbaş hayvan varlığının yarısının, küçükbaş hayvan varlığının ise üçte birinin bulunduğu Malkara ilçesinde kurulması planlanan Et Entegre Tesisine ilave olarak canlı hayvan satış tesisinin de kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Edirne Ticaret Borsasında düzenlenen salon satışlarına iştirak eden heyet, yürütülen faaliyetler ve sistemin işleyişi konusunda ayrıntılı bilgiler aldı.

Canlı hayvan tesisi kurulmasıyla; hem üreticilerin yetiştirdikleri hayvanların modern ortamlarda ve değerinde pazarlanmasına olanak sağlanması hem de canlı hayvan ticaretiyle iştigal edenlerin ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanacağı sistemin oluşturulması hedefleniyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Tekirdağ Malkara Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title