Haberler

Tekirdağ "Eğitim Yöneticileri 3. Buluşması"

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Eğitim Yöneticileri Buluşması' toplantılarının 3. düzenlendi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Eğitim Yöneticileri Buluşması' toplantılarının 3. düzenlendi.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantının açılışında, kentte bulunan öğrenci ve öğretmen sayıları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Bu yıl eğitime ilk kez başlayan ve inşaatı devam eden okullar ile ihale sürecinde bulunan ve hali hazırda devam eden projelerin son durumları hakkında bilgiler paylaşan İşler, kent genelindeki okul sorunları ve bunların çözüm yolları hakkında okul müdürlerine bilgilendirdi.

Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk 'Eğitimde Yeni Paradigmalar' konulu sunum gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, kendilerinin insani ve ahlaki bir iş yaptığını kaydetti.

Bunun bilincinde olunması gerektiğini anlatan Salihoğlu, "Bulunduğumuz pozisyonun, konumun farkında olmamız lazım. Burada bütün gücümüzle, bütün emeğimizle mücadele edeceğiz ve sonunda başarıyı yakalayacağız" dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, ilçe milli eğitim müdürleri ile ilde bulunan tüm resmi ve özel okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Enver Salihoğlu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title