Haberler

Tekirdağ'dan Yola Çıkan 57'inci Alay Grubu Gelibolu'da

TEKİRDAĞ'dan yola çıkan 57'inci Alayı simgeleyen 57 kişilik grup, Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gelibolu'ya ulaştı.

TEKİRDAĞ'dan yola çıkan 57'inci Alayı simgeleyen 57 kişilik grup, Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gelibolu'ya ulaştı.

Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Belediyesi'nin Çanakkale Savaşı'nda şehit düşen 57'inci Alay askerlerinin anısına, Tekirdağ'dan Çanakkale'ye düzenlediği yürüyüşe katılan 57 kişilik grup, dün akşam Gelibolu'ya ulaştı. Grup, Atatürk Meydanı'nda Gelibolu Belediye Başkanvekili Kemal Tarım, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan, belediye kültür müdürü Gül Dinler ve sponsor Dilek Mildon tarafından çiçeklerle karşılandı. Karşılama töreninin ardından şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Grup lideri Hikmet Selim Yılmaz, "Yürüyüşümüzün son adımı olan şehitler diyarı Gelibolu'muzdayız. Yolda gelirken çocuklar diyorlardı, 'Şimdi bizi sokaklarda, evlerinin camlarında selamlayarak bağrına basacaklar.' O Gelibolu halkının daha ilk girişte başlayan sevdası, bizi selamlamasıyla bizim arkadaşlarımız yorgunluğunu unuttu" dedi.

Gelibolu Belediye Başkanvekili Kemal Tarım ise "Bu güzel geleneğin bir ömür boyu süreceğini tahmin ediyorum. Sizler buraya geldiğiniz sürece en iyi şekilde ağırlanmaya devam edeceksiniz" diye konuştu.

- Geliboluçanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Belediyesi Çanakkale Gelibolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title