Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Ergene Kaymakamlığı ve Sivil Toplum Kuruşları (STK) tarafından organize edilen Bakırça Mahallesi Spor Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Ergene Kaymakamlığı ve Sivil Toplum Kuruşları (STK) tarafından organize edilen Bakırça Mahallesi Spor Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, spor salonunun sporculara yapılmış büyük bir hizmet çalışması olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, spor salonunu açılışını yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Spor salonu ile ilgili fikirlerini bana ilk aktardığında Muhtarımız Mehmet Açıkgöz'e tavsiyem Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte kurslar açmaları, çocuklarımızı spor hocalarımız nezaretinde çalıştırmaları oldu. Çok şükür büyük bir özveri ile hazırladığımız spor salonumuzu bugün açıyoruz. İnşallah bu spor salonundan milli sporcular yetiştireceğiz. Ergenemize hayırlı, uğurlu olsun."

Çorlu'da "Temiz Çevrem Yeşil Okulum" etkinlikleri

Çorlu ilçesinde "Temiz Çevrem Yeşil Okulum" etkinliği düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Temiz Çevrem Yeşil Okulum" etkinliğinin düzenlemesinin amacının çevre duyarlılığını arttırmak olduğu belirtildi.

Etkinlik kapsamında öğrencilerin fidan dikimi gerçekleştirdiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Toplumda çevre duyarlılığının artırılması, çevre konularının sosyo-kültürel bir olgu haline getirilmesi amacıyla Çorlu'da gerçekleştirilen kampanyanın faaliyetleri devam ediyor. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, Atakent Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğrencilerle okul bahçesinin düzenlemesinin yanında çeşitli ağaçlar dikilerek öğrencilere çevre ve geri dönüşüm hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ağaç dikme faaliyetinde öğrenciler kendi adına ağaçlar dikerek yeşil bir çevre için katkıda bulundular."

Başkan Albayrak'tan taziye mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şırnak, Kars ve Bitlis'te düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi ve mayın patlaması sonucu şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı.

Albayrak mesajında çatışmada şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

Başkan Albayrak, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve aziz milletimizin bölünmez birlik ve bütünlüğüne yönelik haince yapılan terör saldırısı neticesinde, Şırnak, Kars ve Bitlis'te düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi ve mayın patlaması sonucu 5 askerimiz askerimizin şehit olduğunu 2 askerimizin de yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title