Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Albayrak'ın Muratlı'da yapılan çalışmaları inceleyip bilgi aldığı belirtildi.

Muratlı'da çalışmalarını tamamlayan Albayrak, Saray ilçesine geçerek, "11 ilçeye 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan ana cadde ve İstanbul Caddesi'nde incelemelerde bulunduğu kaydedildi.

İlçedeki otobüs terminalinde de incelemelerde bulunan ve Büyükyoncalı Mahallesine geçen Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 33. kuruluş yıl dönümü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 33. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Albayrak, mesajında 15 Kasım 1983 tarihi uzun yıllar boyunca hak ve özgürlükleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla mücadele veren Kıbrıs Türk Halkının birlik ve beraberliğini tüm dünyaya ilan ettiği gün olduğunu belirtti.

Açıklamada, varoluş mücadelesinin ve haklı direnişin en büyük simgelerinden olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 33. kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla kutlandığını belirten Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu duygu ve düşüncelerle, KKTC'nin bağımsızlık ve özgürlüğünü kazanmamızı sağlayan Dr. Fazıl Küçük'ü, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Muratlı'da yol yapım çalışmaları

Muratlı Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.Muratlı Belediyesinden yapılan açıklamada, Muratlı genelinde asfalt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Açıklamada, Muratlı Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kadir Albayrak Tekirdağ Muratlı Politika Güncel Haberler

title