Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Çorlu TSO) Yunanistan Konsolosluğu tarafından vize başvurularını almaya yetkilendirilmiş kuruluş olan "VFS Global" mobil vize noktası açtı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda ( Çorlu TSO) Yunanistan Konsolosluğu tarafından vize başvurularını almaya yetkilendirilmiş kuruluş olan "VFS Global" mobil vize noktası açtı.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, schengen vizesi vermeye yetkili kuruluş olan VFS Global Vize Hizmet Merkezi'nin Çorlu TSO'da hizmet vermeye başladığını söyledi.

Açılan mobil vize noktası ile bölgede çok ciddi bir hareketliliğin yaşanmaya başladığına dikkat çeken Sülün, civar ilçelerden de bu konuda talep olduğunu belirtti.

Trakya Bölgesi'nde artık Edirne'deki mobil vize noktasının alternatifinin kendi odalarında hizmet vermeye başladığını ifade ederek, Açılan mobil vize noktası sayesinde Çorlu, Tekirdağ, Çerkezköy ve bölgemizde oturan vatandaşlar artık vize başvurusu yapmak ve parmak izi vermek için Edirne'ye gitmek zorunda kalmayacak. Tüm işlemler ek ücret karşılığı VFS Global firması tarafından takip edilecek" dedi.

Çorlu TSO'da yeni hizmet binası

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, odalarında yeni hizmet binası ile yeni bir hizmet dönemi başlattıklarını söyledi.

Sülün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen günlerde yeni hizmet binalarına taşındıklarını ve buradaki fiziki alanın her türlü hizmete çok daha müsait olduğunu belirtti.

Göreve geldiklerinden bu yana Çorlu TSO'da bir sürü köklü projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Sülün, "Göreve geldiğimizden beri çok ciddi çalışmalara imza attık. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, ticaret hacmi ve potansiyeli çok yüksek bir oda. Bu nedenle, günümüzün modernizmi ve yeniliklerini bizim de odamızda uygulamaya almamız gerek" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunanistan Enis Sülün Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title