Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Meclis Salonu'ndaki toplantıya Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhad Çatalkaya başkanlık etti.

Oturumda, daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2015 mali yılı kesin hesabı görüşüldü.

Rapora göre bütçenin gerçekleşme oranının yüzde 97, gider bütçesinin gerçekleşme oranınsa yüzde 87 olduğu belirtildi.

Rapor onaylandı.

Ergene Tokat Sulusaraylılar Derneğinden Ak Parti'ye ziyaret

Ergene Tokat Sulusaraylılar Dernek Başkanı Sinan Genç, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay'ı ziyaret etti.

Atalay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bölgedeki derneklerle zaman zaman iş birliği içinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Ziyarette konuşan Atalay, Çorlu, diğer ilçeler ve Büyükşehir Belediyesini AK Parti'li belediye başkanlarının kazanması için bir takım çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bölgemizde AK Parti'nin belediyeleri alması için çalışmalarımız başladı. Sadece seçim zamanı değil, her zaman çalışıyoruz." dedi.

Genç, yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Ergene'de ücretsiz Çanakkale gezileri devam ediyor

Ergene Belediyesince "Kültür Gezileri" kapsamındaki Çanakkale gezilerine devam ediliyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeşiltepe Mahallesi ile başladıkları gezileri, belirlenen program kapsamında Velimeşe, Bakırça, Yulaflı, Marmaracık, Cumhuriyet, Ulaş, Kırkgöz, Esenler, Vakıflar, Misinli, İğneler, Pınarbaşı, Paşaköy, Sağlık, Yeşiltepe, Cumhuriyet ve Ahımehmet Mahalleleriyle sürdüreceklerini söyledi.

Yüksel, ücretsiz gezilerinin profesyonel rehber eşliğinde sırasıyla Conkbayırı, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş, Sargı Bezi Şehitliği, Şehitler Abidesi ve Kanlı Dere gibi ziyaret bölgelerine yapılacağını belirterek, "Çanakkale'de bir tarih destanı yaşanmış ve yazılmıştır. Çanakkale Savaşları, tarihe yön vererek Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında büyük bir önem arz etmektedir. Belediye olarak savaşların 101. yılında gerçekleştirdiğimiz geziye vatandaşlarımızın yoğun talep göstermelerinden memnuniyet duyuyoruz. Her mahallemizden belirlenen program dahilinde otobüslerimiz hareket edecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale AK Parti Tokat Çorlu Politika Güncel Haberler

title