Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kırklareli Eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Kırklareli Eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Gökçe ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gökçe'ye teşekkür etti ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gökçe de, Tekirdağ'da başarılı belediye çalışmaları yapıldığını ve önemli projelere imza atılarak büyük yol kat edildiğini söyledi ve Albayrak'ı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik etti.

Ziyarette, Gökçe'ye, Emekli Sınıf Öğretmeni Sadri Düz eşlik etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet içi eğitimleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü ve Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Şube Müdürlüğü personellerine hizmetiçi eğitim verildi.

Eğitimde, katılımcılar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü tarafından, işyeri hakkında genel bilgiler, işyeri türleri, işyerinin ruhsatlandırılması, işyerinin denetlenmesi, İşyeri ruhsat iptalleri, ruhsatsız işyerinin mühürlenmesi, işyerine idari para cezası uygulanması konularında bilgilendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin dere ıslah çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen dere ıslah çalışmaları ve dere temizlik çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında, Şarköy'de Olukbaşı, Karadeğirmen ve Araplı Dereleri ile Süleymanpaşa'da bulunan Cevizlik Deresi ıslah edilerek temizliği yapıldı.

Malkara'da bulunan Küçükhıdır ve Izgar derelerinin de ıslah ve temizlik çalışmaları tamamlandı.

Süleymanpaşa'da bulunan Aydınpınar Deresi'nin ıslahı ve temizlik çalışmaları ise devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dere ıslah çalışmaları ve temizliklerine ara verilmeden devam edileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Kadir Gökçe Kırklareli Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title