Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün ücretsiz yaz dönemi kursları devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün ücretsiz yaz dönemi kursları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, yüzme kurslarının ilçedeki bir özel kolejin kapalı yüzme havuzunda devam ettiğini belirtti.

Kursa katılan 25 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan yüzme kursiyerlerine sertifika vereceklerini söyleyen Baysan, ailelerinin çocuklarını yaz kurslarına dahil etmek için yoğun bir ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Çorlu Belediyesi olarak her yıl ücretsiz yaz kursları programı oluşturarak yüzlerce öğrenciye hizmet verdiklerini bildiren Baysan, "Bu yıl da okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi kurslarımız başladı. Bu kurslarımızda özellikle yüzme büyük ilgi görüyor. Bunun yanında futbol, basketbol, yabancı dil ve benzeri kurslarımıza da çok sayıda öğrencimiz yaz dönemlerinde periyotlar halinde katılıyor" dedi.

Yapılacak yeni dönem kurslar için Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün kayıt almaya devam ettiğini vurgulayan Baysan, kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin 0544 324 56 21 numaralı telefon aracılığıyla kurslar hakkında bilgi alabileceklerini kaydetti.

Kapaklı'da yağmur suyu hattı çalışmaları

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçede yağmur suyu hattı çalışması başlatıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, ani su baskınlarının önüne geçmek için Karlı Mahallesi'nde yağmur suyu hattı çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Yağmur suyu hattının tamamlanmasıyla birlikte yağışlı havalarda Karlı Mahallesi'nde yaşanan sel ve su baskını gibi olumsuz durumların ortadan kalkacağını belirten Mandalı, ilçenin ihtiyaç duyulan diğer bölgelerinde de benzer çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Çorlu Belediye Başkanı Baysan iftar programına katıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Seymen Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Seymen Mahallesi Muhtarı Aydın Dinler tarafından Seymen Mahallesi'nde verilen iftar yemeğine yaklaşık 600 kişi katıldı.

Burada bir konuşma yapan Baysan, Seymen Mahallesi'nin büyük şehir yasası ile köy statüsünden çıkartılarak mahalle statüsüne katıldığını söyledi.

Kendilerinin her gün belediyeye ait aşevinde toplu iftar programı tertiplediklerini ifade eden Baysan, "Çorlu Belediyesi aşevinde her gün yaklaşık bin kişiye toplu iftar yemeği veriyoruz. Buradaki iftar programları belediyemiz ve hayırsever vatandaşlar tarafından organize ediliyor. Seymen Mahallesi muhtarlığını verdiği bu iftar yemeğinde sizlerle bir arada olmak beni ayrıca mutlu etti" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Ünal Baysan İsmail Ünal Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title