Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ramazan ayı boyunca ilçenin her mahallesinde iftar sofrası kurulacağını bildirdi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ramazan ayı boyunca ilçenin her mahallesinde iftar sofrası kurulacağını bildirdi.

Akay, yaptığı açıklamada, belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayacakları mahalle iftarlarında birlik, beraberlik ve huzurun ön plana çıkacağını söyledi.

Her akşam mahallelerde iftar sofraları kuracaklarını ve bu sofralarda insanların topluca oruçlarını açacaklarını belirten Akay, "Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkamız ile birlikte olacağız. Buralarda, vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açacağız" dedi.

İlk iftar sofrasını 22 Haziran 2015 pazartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde kuracaklarını hatırlatana Akay, ikinci sokak iftarının 25 Haziran Perşembe günü Kızılpınar'da kurulacağını kaydetti.

Akay ayrıca, ilçenin diğer mahallelerinde de iftar sofraları kuracaklarını söyledi.

Kapaklı'da dere yatağı temizleme çalışmaları

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede bulunan dere yataklarında temizlik çalışmaları başlattıklarını bildirdi.

Mandalı, yaptığı açıklamada, Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede bulunan dere yataklarında geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ve bu sayede daha temiz bir çevreye kavuşacaklarını belirterek, ihtiyaç duyulan bölgelerde bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

İlçenin hızla büyüyerek nüfusunun her geçen gün daha da arttığını hatırlatan Mandalı, "Temizlik İşleri Müdürlüğü'müz, daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm personeliyle gece gündüz çalışıyor ve vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerine cevap veriyor. Daha temiz bir Kapaklı için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Vahap Akay Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title