Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçedeki asfaltlama çalışmalarına Hatip, Şeyhsinan ve Cumhuriyet mahallelerinde devam ettirdiğini bildirdi.

Asfaltlama çalışmalarının birçok cadde ve sokakta sürdürüldüğünü belirten Baysan, "Hatip Mahallesi'nde bulunan Alsancak Caddesi ve Bitek, Canlı, Işıklı, Sabri Acar, Telli Turna ile Ali Osman Ersöz sokaklarında, Şeyhsinan Mahallesi'nde bulunan Ongun ve Tokyay sokakları ile Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kopuz Caddesi'nde zemin teşkili yapılmasının ardından asfaltlama çalışmaları yapılıyor" dedi.

Bu bölgelerde yapılan çalışmalarda 14 personelin görev aldığını belirten Baysan, ihtiyaç duyulan mahalle ve bölgelerde çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Kapaklı'ya yeni aydınlatma sistemi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bahçelievler Mahallesi mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki orta refüje yeni aydınlatma direklerinin kurulduğunu bildirdi.

Mandalı, yaptığı açıklamada, kurulan sistem ile ilçenin daha modern aydınlık ve güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Bahçelievler mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde aydınlatma çalışmalarımız tamamlandı. Şimdi, ilçemizin bazı bölgelerinde de aynı çalışmayı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Vatandaşların yapılan çalışma memnun olduğunu ifade eden Mandalı, "Çok sayıda mahalle esnafı ve sakini bizlere gelerek aydınlatma çalışmalarımızı beğendiklerini ve yerinde bulduklarını söyleyerek teşekkür etti" diye konuştu.

Kapaklı'da yağmur suyu hattı çalışmaları

Kapaklı Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, alt yapı konusuna önem verdiklerinin altını çizerek, hazırladıkları program çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Aşırı yağışlar sonucu oluşan sel sularının mevcut yollarda oluşturduğu bozulmaları önleyerek suların daha çabuk tahliye edilmesini sağlamayı planlayan projeyi hayata geçirmeye başladıklarını ifade eden Mandalı, "Nüfusu hızla artan ve hızla gelişen Kapaklımız en sağlıklı hizmeti sunma adına personelimiz çalışmalarına devam ediyor. Yaptığımız bu çalışmalarla, ilçemizin çehresini değiştirmeyi ve daha cazip bir kent olmasını sağlıyoruz dedi.

Alt yapısı eksik olan mahallerde de kısa sürede büyük yatırımlara imza atacaklarını kaydeden Başkan Mandalı, ilçedeki alt yapı problemlerini büyük ölçüde çözdüklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title