Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TKA yönetimi Tekirdağ'da toplandı.

Trakya Kalkınma Ajansı (TKA) aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı Tekirdağ'da düzenlendi.

TKA'dan yapılan yazılı açıklamada, ajansın merkez binasında düzenlenen toplantıda TKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in kurul üyelerine gündeme ilişkin bilgiler verdiği ve 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle sona eren ve değerlendirmeye alınan 2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği sonuçlarının görüşüldüğü belirtildi.

Doğrudan Faaliyet Desteği Sonuçların görüşülmesinin ardından, toplantının dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdiği kaydedildi.

Toplantıya TKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve diğer ilgililer katıldı.

TKA Genel Sekreteri Şahin, Trakya Roman Dernekleri Federasyonu temsilcileriyle görüştü

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Roman Dernekleri Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi.

Ajanstan yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez hizmet binasında yapılan toplantıya Trakya Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Savcı ve üye dernek temsilcileri katıldı ve romanların yaşadığı sorunlar görüşüldü.

Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, Romanlar'ın yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ve bu sıkıntıların nasıl çözülebileceğine ilişkin ilgili kesimlerle görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

Romanlar'a yönelik proje yazma eğitimi düzenlenebileceğini, bu eğitimin Roman derneklerinin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlayabileceğini ifade eden Şahin, Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıların çözümünde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.

Savcı ise federasyon olarak Romanlar'ın yaşadıkları sorunların çözümü için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ve derneklerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi için Trakya Kalkınma Ajansı'ndan eğitim ve teknik destek talebinde bulunduklarını belirtti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Trakya Bölgesi Mahmut Şahin Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title