Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa'da ağaç budama çalışmaları.

Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehir merkezinde bulunan ağaçlara budama çalışması yaptı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen budama çalışmaları kapsamında, Hükümet Caddesi'ndeki ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını temizledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı teknik ekipler tarafından yapılan çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade ederek, "Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ana caddeler ve tretuvarlar üzerinde yapılan mevsimsel budamanın yanı sıra, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar yazın daha güzel açması için budama çalışmaları yapıyoruz" dedi.

TRAKYAKA 2. Kalkınma Kurulu Toplantısı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2014 Yılı 2. Kalkınma Kurulu Toplantısı düzenleyecek.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, toplantının 25 Aralık'ta Edirne Margi Otel'de düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, toplantıda "Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler Çalışmasının Sunumu",  "Gelecek Dönem Mali Destek Programlarının Sunumu", "Kalkınma Kurulu Üyelerinin Öneri ve Dilekleri" konularının ele alınacağı kaydedildi.

NKÜ'de Türkmenistan Milli Tarafsızlık Bayramı kutlandı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uluslararası Öğrenci Topluluğu'nca gerçekleştirilen "Ülkelerimizi Tanıyalım" etkinlikleri kapsamında Türkmenistan Milli Tarafsızlık Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektörlük Konferans Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, Türkmenistanlıların Milli Tarafsızlık Bayramı'nı kutlayarak, "Üniversitemizi tercih eden misafir kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. 360 civarında misafir öğrencimiz bulunuyor. Onların yaşamlarını daha kolay hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Türkmen öğrencilerin mili dans gösterilerinin ardından, üniversitedeki uluslararası öğrencilerin bir kısmı sahneye çıkarak "Vatanım" türküsünü seslendirdi.

Türkmen Milli Tarafsızlık Bayramı kutlamaları Türkmen pilavı ikramı ile son buldu.

Törene, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Uluslararası Öğrenci Topluluğu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Karaali, Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Erdi Şerif ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title