Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorluspor 1947'den Çorlu Belediyesi'ne ziyaret.

Çorluspor 1947 Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkanı Serkan Erçili, teknik direktör Savaş Demiral ve sporcularla bir süre görüşen Baysan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Baysan, "Yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni bir takım oluşturulan Çorluspor 1947'yi yakından takip ediyorum. Sezona güzel ve başarılı bir maçla girdiler. Bundan sonraki müsabakalarında da başarılar diliyorum" dedi.

Erçili de 2014-2015 sezonuna iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve çıktıkları ilk maçta Çorlu Kültür Sultanspor'u 5-0 mağlup ettiklerini belirterek, aynı başarıyı sezon boyunca sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyarette uzun yıllar Galatasaray forması giyen Çorluspor 1947 Teknik Direktörü Savaş Demiral da çalışmalar ve takımın durumu hakkında bilgi verdi.

Başkan Baysan'a isminin yazılı olduğu ve üzerinde futbolcuların imzalarının yer aldığı 10 numaralı forma hediye edildi.

ÇİSAD Genel Kurulu

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Öğücü seçildi.

ÇİSAD dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporları ve kesin hesap bilgileri oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda, yönetim, denetleme, sicil ve yüksek danışma kurulu seçimleri sonucunda Celal Öğücü başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi.

Seçim sonucunda yönetim kurulu asil listesi Celal Öğücü, Ayhan Civan, Müjdat Ayan, Çiğdem Cesur, Nüvit Kırçuval, Sait Uluözyurt ve Cem Karagöz'den oluştu.

Kızılay Haftası

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, Kızılay Haftası'nın 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlandığını hatırlatarak, Türk Kızılayı'nın, ayrım gözetmeksizin muhtaç insanlara yardım elini uzattığını belirtti.

Türk Kızılayı'nın 1868 yılından varlığını sürdüren, başarılı çalışmalarıyla takdir alan bir kuruluş olduğunu vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

"Savaşta ve barışta halkının her daim yanında olan, fakirlere ve kimsesizlere yardım elini uzatarak yardım kuruluşu olmanın haklı onuruyla çalışmalarını sürdüren Kızılay, kurulduğu günden bu yana insani yardım hizmetlerini başarılı bir şekilde icra etmektedir. Toplum olarak Kızılay'ın sağladığı çalışmaları ve destekleri sadece doğal afet durumlarında değil, her zaman yardım kuruluşu olmanın özelliğiyle maddi ve manevi desteklerimizi sunmalıyız. Yardım insancıl duygularla yapılan gönül işidir. Kızılay, gönül işini güçlendirerek yardım konusunda duyarlılığın artmasına katkıda bulunan en önemli çatıdır." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Yüksel Tekirdağ Kızılay Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title