Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

"Tekirdağ Drift Fest" düzenlenecek.

Tekirdağ'da Drift Kulübu tarafından "Tekirdağ Drift Fest" düzenlenecek.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Tekirdağ Drift Fest" organizasyonun düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, yarın 11.00 ile 17.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte, geçen yılki yarışların yapılmayacağı belirtildi.

Yarışlar yerine Abbas Çimen, Timur Pomak, Kemal Güvenkaya ve Volkan Arısoy'dan oluşan drift ekibinin 7 saat Süleymanpaşalı otomobilseverlere gösteri sunacağı aktarıldı.

Sahil dolgu alanda kurulacak alanda, otomobil gösterilerinin yanı sıra sürpriz gösterilerin de yapılacağı kaydedildi.

Sahil Projeleri tanıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin sahil projeleri tanıtıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ arasındaki anlaşmanın ardından, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerince çizilen sahil projeleri sergilendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, sergi ile vatandaşların beğeni doğrultusunda sahil düzenlemesinin yapılacağı belirtildi.

Süleymanpaşa sahil düzenleme ile kentsel dönüşüm proje örnekleri, Süleymanpaşa Belediyesi ana binası ile sahil ek hizmet binasında sergilenmeye devam edeceği kaydedildi.

Elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Malkara ilçelerinde yıllık bakım nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Süleymanpaşa ilçesinde bağlı, Yağcı, Bıyıkali, Demirli, Osmanlı mahalleri, Taşyol Madencilik, Yolaş Madencilik, Tichib Çöp Arıtma, Teknoçim, Cevat Karadağ, Ağaoğlu Tuğla Fabrikası, Bıyıkali İçme Suyu ve civarı yarın 8 saat süre ile elektrik alamayacak.

Malkara ilçesine bağlı, Develi Kermiyen, Balabanlı Mahallesi ve Kermiyen İçme Suyu kuyusu ve civarına pazartesi günü 7 saat süre ile elektrik verilemeyecek.

Albayrak, sendika yetkilileri ile bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (TESKİ) toplu sözleşme için sendika yöneticileri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, personelin özlük hakları, çalışma şartları konusunda iyileştirmeler yapmak amacıyla toplantı yapıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayrak, emekçilerin en iyi şartlarda çalışabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve göstereceklerini aktardı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu anlatan Albayrak, "En üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm çalışanlarımız sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek Tekirdağ için çalışıyor. Prensibimizin merkezinde insanımızın mutluluğu var. Tekirdağlıları mutlu edecek hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Albayrak, sendika temsilcileri ile yaptığı görüşmede, toplu sözleşmenin imzalanması için gayret gösterileceğini belirtti.

Toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Prof.Dr. Halim Orta, DİSK'e bağlı Genel-İş yetkilileri katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Kadir Albayrak Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title