Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Sözen, Albayrak'ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Nurettin Sözen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarette Albayrak'la bir süre görüşen Sözen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine her türlü yardımda bulunmak istediklerini belirtti.

Albayrak'tan, belediyenin sorunlarına ilişkin bilgi alan Sözen, Trakya'da öncelikli olarak Ergene Havzası'nın temizlenmesi ve Sakarya'dan Edirne'ye kadar bölge planlaması yapılması gerektiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak ise Tekirdağ için hizmete hazır olduklarını kaydetti.

Şarköy'de "Zeytin" semineri düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Şarköy ilçesinde "Zeytin" konulu seminer düzenlendi.

Şarköy Belediye Düğün Salonunda düzenlenen seminerde, çiftçilere modern zeytin yetiştiriciliği, zeytinde görülen hastalıklar, zararlar ve budama yöntemleri anlatıldı.

Seminerde, son yıllarda zeytinciliğin önemini anlatan sinevizyon gösterisi sunan İzmir-Bornova Zeytincilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Serkan Kaptan, zeytinin insan sağlığını koruyan bir mucize olduğunu ifade etti.

Üreticilerin önemli besin kaynağı olan zeytinin nasıl yetiştirilmesi gerektiği anlatan Kaptan, "Sofralardaki değeri yerini alarak insan sağlığının önemli bir koruyucusu olan ve besin değeri oldukça yüksek olan zeytin, aynı zamanda yağıyla da sağlığa olan katkısını arttırmaktadır" dedi.

Seminere, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarım Hizmetleri Daire Başkanı Ziraat Mühendisi Hacı Aslan ve zeytin üreticileri katıldı.

Tekirdağ "Ulaşım Ana Planı" çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, "Ulaşım Ana Planı" çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında, ilçelerin içinde ve köyden mahalleye dönüşen yerlerle bağlantılarını düzenlemek amacıyla, akademik kadro ve firmalarla görüşüleceği belirtildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi "Ulaşım Ana Planı" ve Toplu Ulaşım Sistemi Rehabilitasyonu ihalelerine çıkılmasının planlandığı kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak Nurettin Sözen Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title