Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Malkara'ya, botanik ve hayvanat bahçesi yapılacak.

Malkara Belediyesi, ilçeye botanik ve hayvanat bahçesi yapmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gazetecilere yaptığı  açıklamada, ilçedeki 100. Yıl Parkı'na yapılacak mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçesi için temiz su ve pis su altyapı çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Çalışmaları kasım ayına kadar bitirmeyi planladıklarını ifade eden Yurdakul, "Bahçe, Türkiye'nin bölgelerini sembolize edecek ve bölgelerde yetişen bitki türleri sergilenecek. Mini hayvanat bahçesinde ise ahşap kulübeler içinde çiftlik hayvanları yerleştirilecek" dedi.

Malkara Belediyesine ziyaret

Bulgaristan'ın Sevlievo kentinden gelen heyet, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Yurdakul ziyarette, Sevlievo Belediyesi meclis üyeleri Hristo Pencev, İbrahim Raşidov ve iş adamı Hüseyin Molla'yı Malkara'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yurdakul, ilçenin tarihi ve coğrafi yapısı hakkında bilgi verdi.

Sevlievo heyeti de iki belediye arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerin her zaman devam edeceğini ifade etti.

Çorlu Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı yapıldı

Çorlu Kent Konseyinin, aylık olağan yürütme kurulu toplantısı Ramadan Cesur başkanlığında belediyede yapıldı.

Kent Konseyi Başkanı Cesur, demokratik bir şekilde genel kurulu gerçekleştirdiklerini, genel kurulun ardından yürütme kurulu toplantısını yaptıklarını söyledi. Yeni yönetim kuruluyla aylık düzenledikleri olağan toplantıların ikincisini gerçekleştirdiklerini belirten Cesur, "Çorlu için birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Toplantıda daha sonra yürütme kurulu üyeleriyle hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Ulaş Yurdakul Tekirdağ Malkara Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title