Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

İstanbul Feshane'de " Uluslararası 2. Rumeli-Balkan Trakya Kültür, Sanat ve Tanıtım Günleri" düzenlenecek.

Rumeli Türkleri Vakfı tarafından 7-10 Ağustos'ta kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile özel sektör firmalarının katılacağı "Rumeli- Balkan Trakya Günleri" tanıtım toplantısı yapıldı.

Rumeli Türkleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İmamoğlu, tanıtım günleri kapsamında düzenlenen basın toplantısında, Rumeli camiasını temsil etmeye ve çıkarlarını korumaya çalışan sivil toplum kuruluşu olduklarını dile getirdi.

Vakfın yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösterdiğini ifade eden İmamoğlu şunları kaydetti:

"Rumeli insanın fitre ve zekatları ile yardım yapılan ve bütün partilere eşit mesafe de duran bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yurt dışında yaptırdığı camiler, okullar, öğrenciler için yaptığı yardımlarla, yurt içinde AŞ evi hizmetleri vermekte. Ramazan ayı boyunca ailelere erzak yardımı yapıldı."

Bu yılki etkinlikte Trakya'da bulunan belediyelerden destek aldıklarını aktaran İmamoğlu,  "Tekirdağ Köftesi, Hayrabolu ve Peynir tatlısı ile Tekirdağ'ın gelişiminde ve tanıtımında bir nebze olsun katkı olacağını düşünüyoruz. Geçen yıl 4 günde 1 milyon insanı ağırlamıştık. Allah izin verirse bu sene 2 milyon ve üstünde insan ağırlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Süleymanpaşa ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması nedeniyle çarşamba günü bazı bölgelerde elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Kesintinin Süleymanpaşa'ya bağlı Namık Kemal Üniversitesi, Evar Kesici Takım Sanayi, Hüseyin Bayır TR ve civarında 09.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşeceği belirtildi.

Aynı gün Süleymanpaşa'ya bağlı, Sitaş Beton, Cem Market Deposu, Evren Besicilik, Taşıyıcılar Kooperatif Deposu ve civarında 18.00 ile 19.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

-Tekirdağ'da ramazan yardımı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca belediye ve muhtarlıkların belirlediği ailelere erzak yardımı yapıldığı bildirildi.

Gıda yardımında ortalama bir ailenin ihtiyacı olabilecek bütün malzemelerin bulunduğu ve ramazan ayı boyunca dağıtıldığı kaydedilen açıklamada, belediye tarafından yapılan yardımların doğru yere ulaşması, yardımların ciddiyetle ve adaletli bir şekilde yapılmasının, yardım alan aileler tarafından olumlu karşılandığı ifade edildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Süleymanpaşa Tekirdağ Rumeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title