Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

MHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

MHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, siyasi partililer ve vatandaşların katıldığı pazar yerindeki iftarda konuşan MHP Hayrabolu İlçe Başkanı Alaattin Özgül, mübarek günlerde yardımlaşmanın, birleşmenin, kardeşliğin hazzını doya doya yaşadıklarını söyledi.

Vatandaşların iftar yemeğine yoğun katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Özgül, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı günlerdir. Bizlerde bu ayın maneviyatına uygun olarak bu iftar yemeğinde bir araya gelelim istedik" diye konuştu.

Berberler'de bayram telaşı

Hayrabolu ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle berberlerde bayram tıraşı telaşı yaşanıyor.

Berber Adnan Alçiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla yaşanan yoğunluğun kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Her bayram öncesi dükkanında yoğunluk yaşadığını ifade eden Alçiçek, "Bayrama sayılı günler kala vatandaşlarımız şimdiden saç tıraşı olmaya başladı. Ramazan ayının ilk günlerinde yoğunluk fazla değildi. Ancak bayramın yaklaşmasıyla artık geceleri de sahura kadar sürekli çalışıyoruz. Çünkü geceleri fazla yoğunluk oluyor. Bayram gelmeden bayram yoğunluğunu yaşıyoruz" dedi.

Çerkezköy Jandarma Bölük Komutanı Çelik'ten, Çerkezköy Belediyesi'ne ziyaret

Çerkezköy Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Şener Çelik, Çerkezköy Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çelik ile bir süre görüşen Yüksel, kurumlar arasında iş birliğinin önemine değindi.

Karşılıklı anlayış ve iş birliğiyle kentin güven ve huzurunun sağlanacağını belirten Yüksel, "Yeni kurulan ilçemizde her anlamda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Polisimiz ve jandarmamız da bizim için çok önemli. Birlikte yapılabilecek bütün çalışmalara hazırız" dedi.

Çelik de, Yüksel'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni hizmet döneminde başarılar diledi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Yüksel Çerkezköy Hayrabolu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title