Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa'da camilerde temizlik çalışmaları sürüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla camilerde başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet yapmasını sağlamak amacıyla temizlik ekipleri görevlendirdi.

Temizlik ekibinin camilerde halıların süpürülmesi, kapı, ayakkabılık ve camların silinmesi, tuvalet ve şadırvan temizliği gibi çalışmalar yapıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ramazan ayında camilerin daha yoğun kullanıldığı için daha hijyenik olması gerektiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ramazan ayını geçirmesi ve ibadet edebilmeleri amacıyla Süleymanpaşa'mızda titiz bir çalışma sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

- Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı bazı mahallerine elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde izolasyon çalışması nedeniyle yarın 3 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Muhittin Mahallesi, Çetin Emeç Bulvarı, Fazilet, Şebnem, Bağlariçi, Şifa Sokak ve Füsunoğlu Paşa Caddesi'nde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Aynı gün, Havuzlar Mahallesi,  Anneler, Kopuz, Dostluk,  Eski Tekirdağ Caddesi'nde ve Cevdet Sunay Bulvarı'nda da aynı saatlerde kesinti olacağı ifade edildi.

MHP Tekirdağ milletvekili Belen'den, Albayrak'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belen, makamında ziyaret ettiği Albayrak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Uzun bir siyasi çalışmayı geride bıraktıklarını, artık siyaset döneminin bittiğini belirten Albayrak, "Belediye başkanı seçildikten sonra siyasi rozetimi çıkardım. Tekirdağ'ın gelişmesi için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak, ziyaretin kendisine güç verdiğini belirtti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Albayrak Bülent Belen Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title