Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa'da Türk Sanat Müziği konseri.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, konser verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amfi tiyatroda düzenlenen konserde, buselik, hicaz makamı ve nihavend makamından oluşan eserler seslendirildi.

Levent Güler'in şefliğini yaptığı konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konsere, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve müziksever vatandaşlar katıldı.

Elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Muratlı ilçesinin bazı mahallerine elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bakım çalışması nedeniyle, pazar günü 5 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Süleymanpaşa'nın Altınova, Çınarlı, 100.Yıl, Aydoğdu, Turgut, Gündoğdu, Karadeniz, Çiftlikönü, Kumbağ, Barbaros, Banarlı, Karacakılavuz Mahallesi'nde ve  Devlet Hastanesi 1. ve 2' ci kısımlar Araştırma Hastanesi, Star Medicane Hastanesi, Avrupa Göz Hastanesi, Tekirdağ Un Sanayi, Doruk Marmara Un, Dumansız Sanayi Bölgesindeki Fabrikalar ve Muratlı Yolu Üzeri F Tipi Cezaevi'nde, Çevre Yolu Göçmen Konutlarında,  09.00 ile 14.00 saatleri arasında  elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Öte yandan aynı gün Muratlı ilçesi Aşağı Sevindikli Mahallesi'nde, Muratlı Un Fabrikası, Mercan Misina Fabrikası, Gülsaş Profil, Turkcell, Avea vericileri, Azmi İncirlioğlu Çiftlik, Halil Dağ Ağaç Atölyesi'nde  saat 08.00 ile 16.00 arasında 7 saat süre ile elektrik verilmeyeceği aktarıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title