Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Çalbaş oldu.

Çorlu Öğrenci Kooperatifi'nin genel kurulunda, Erdal Çalbaş başkan oldu.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, Erdal Çalbaş, Behçet Yavumen ve Çağdaş Şahin başkan adayı olarak yer aldı.

Yapılan seçimler sonucunda 190 üyesi bulunan S.S. 163 Nolu Çorlu Öğrenci Servisleri Kooperatifi'nin 189 üyesi oy kullandı. Oylama sonucunda başkan adaylarından Çağdaş Şahin 56 oy alırken Behçet Yavumen 65 oy aldı. Kullanılan oyların 68'ini alan Erdal Çalbaş ise kooperatifin yeni başkanı oldu.

-Sanayicilerden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Öğüt'e ziyaret

Ergene Yeşil Çevre Sanayiciler Kooperatifi yöneticileri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt'ü ziyaret etti.

Müdüriyet makamında gerçekleştirilen ziyarette, Öğüt'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan kooperatif yöneticileri, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi de aktardı.

Kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Öğüt, kooperatif yöneticilerine de başarılar diledi.

Ziyarete, kooperatifin yönetim kurulu başkanı Orhan Cılız, başkan yardımcısı Mehmet Elverdi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan ziyaretin ardından, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

-Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimi BİK Genel Müdürü Atalay ile görüştü

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Ankara'da Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile biraya gelerek yerel gazetelerin Basın İlan Kurumu yönetmeliğine uyum sürecinde yaşanan sıkıntıları ve bölgedeki sorunları dile getirdiği bildirildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin, Ankara'da gerçekleştirilen Gazeteciler Konfederasyonu Genel Kurulu sonrasında Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile biraya geldiği ve yerel gazetelerin Basın İlan Kurumu yönetmeliğine uyum sürecinde yaşanan sıkıntıları ve bölgedeki sorunları dile getirdiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Atalay ile gerçekleştirilen görüşmenin oldukça verimli geçtiğine vurgu yaparken, "Tekirdağ İlimizin Büyükşehir statüsüne kavuşması ile özellikle Çorlu İlçemizde yayımlanan haftalık, 15 günlük ve aylık gazetelerin bu süreçte yaşadığı sıkıntıları Genel Müdürümüze ilettik. Çoğu dernek üyemiz olan ve ilçemizde yayınlanan gazete sahipleri ile daha önce yapmış olduğumuz toplantılarda çok sık gündeme gelen soruları Sayın Atalay ile paylaştık. Verimli bir görüşme oldu" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title