Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz'dan NKÜ Rektörü Şimşek'e veda ziyareti.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e veda ziyaretinde bulundu.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'e veda ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Şimşek'in Yılmaz'a uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiği kaydedildi.

İş bordroları dijital ortama aktarılacak

Tekirdağ'da zaman kaybını önlemek amacıyla iş bordrolarının dijital ortama aktarılacağını bildirdi.

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan, yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağ il sınırları içinde 1950-2004 yılları arasında çalışan işverenlerin, yanlarında çalıştırmış oldukları sigortalı çalışanlara ait bordroların dijital ortama aktarılacağını belirtti.

Projeyle zamandan tasarruf edileceğini ifade eden Kotan, şunları kaydetti:

"Mevcut arşiv ve ciltleme sisteminde belge aranması, bulunması, fotokopi alınması işlemleri önemli miktarda emek ve zaman kaybına yol açmaktadır. Buna rağmen belge suretlerinin tam olarak alınamadığı, her belge istendiğinde aynı emek ve zaman kaybı yaşanarak belgelerin bu işlemler sırasında daha da yıprandığı ve her geçen gün belge olma niteliğini yitirdiği gözlenmiş olup, bordroların elektronik ortama aktarılmak suretiyle ortak erişime açılmasına ihtiyaç duyulmuştur." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Mahmut Kotan Osman Şimşek Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title