Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Malkara Beşiktaşlılar Derneği, Kur'an kursu öğrencilerine forma hediye etti

Malkara Beşiktaşlılar Derneği, İlçe Müftülüğünün açtığı yaz Kur'an kurslarını bitiren öğrencilere Beşiktaş Futbol takımının formalarını hediye etti.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Osman Alcan, Malkara Gazi Ömer Bey Camisi'ndeki etkinlikte, yaz Kur'an kursunu başarıyla tamamlayan 70 öğrenciye Beşiktaş forması hediye ettiklerini, cemaate ve öğrencilere pilav ve ayran ikramında bulunduklarını söyledi.

Alcan, hedeflerinin gelecek yıl bu tür etkinliklere devam ederek, Kur'an kurslarına olan ilgiyi arttırmak olduğunu ifade etti.

İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı da, Beşiktaşlılar Derneğine etkinlikten dolayı teşekkür ederek, bu tür programların diğer takımlar tarafından da desteklenmesini beklediklerini dile getirdi.

Tekirdağ Spor Kocaeli'de kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Tekirdağ Spor'un, 2013-2014 sezonu hazırlıkları çerçevesinde 3. etap çalışmaları için Kocaeli Kartepe'de kampa girdiği bildirildi.

Tekirdağ Spor'dan yapılan yazılı açıklamada, Kartepe Green Park Otel'de kampa giren 32 kişilik kafileye, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu'nun eşlik ettiği belirtildi.

Antrenman sahasında ilk idmanını gerçekleştiren futbolcuların, tam saha, iki takımlı taktiksel oyun antrenmanı yaptığı ve sezon öncesi ilk hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor ile karşılaşacağı ifade edildi.

Velimeşe Anaokulu tamamlanma aşamasına geldi

Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye tarafından yapılan anaokulunun tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Yüksel, AA muhabirine açıklamasında, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan tarafından temeli atılan anaokulunu, yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirilmek için çalıştıklarını belirterek, 100 öğrenci kapasitesine sahip anaokulunun, Velimeşe Kız Teknik ve Meslek Lisesinin de uygulama anaokulu olacağını kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Velimeşe Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title