Haberler

Tekirdağ'da Tarımsal Faaliyetler Bilgilendirme Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın daveti üzerine belediyenin tarımsal hizmetleri konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka'nın daveti üzerine belediyenin tarımsal hizmetleri konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Tamer Dodurka, "Şurası iyi bilinmelidir ki, şeffaflık ilkemiz gereğince tüm faaliyetlerimiz çeşitli partilere mensup olan, dolayısıyla halkın temsilcilerinden oluşan meclis üyelerimizin denetim ve görüşlerine açıktır. Neticede hepimiz Tekirdağ tarımı açısından ortak görüş ve hedeflere sahibiz. Tüm komisyon üyelerimiz de tarım konusunda uzman kişilerden oluşuyor. Biz de bu potansiyeli iyi değerlendirmek isteriz. Ne zaman isterseniz gelip bilgi alabilir, çalışmaları yerinde inceleyebilirsiniz. Fikir ve önerilerinizle, eleştirilerinizle katkıda bulunabilirsiniz" dedi.

Prof Dr. Dodurka'nın konuşmasının ardından söz alan Komisyon Başkanı Oğuz Çakmak, toplantı için teşekkür etti ve bilgilendirilme istekleri konusunda daha önce meclise önerge verildiğini, projeler hakkında proje bittikten sonra değil, daha başlamadan önce komisyona bilgi verildiği taktirde komisyonun bu çalışmalara daha fazla katkı koyabileceklerini ifade etti.

Toplantıya katılan komisyonun diğer üyeleri Nazmi Duygu, Mümin Buluş ve Hasan Ergün de konu hakkındaki görüş ve temennilerini belirttikten sonra topluca Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Katılımcılar, Daire Başkanı Hacı Aslan tarafından verilen faaliyetler hakkındaki sunumu izledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tamer Dodurka Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title