Haberler

Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili

Güncelleme:

Tekirdağ ve ilçelerinde dün geceden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle okullar valilik kararıyla 1 gün tatil edildi.

Tekirdağ ve ilçelerinde dün geceden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle okullar valilik kararıyla 1 gün tatil edildi. Kent merkezi ve ilçeler beyaza bürünürken, Çorlu havaalanındaki eğitim uçuşları da kar nedeniyle iptal edildi.

Tekirdağ kent merkezinde dün gece yarısından sonra etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ana arterlerde tuzlama çalışmasına başlarken, kar nedeniyle sürücüler de trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Trafik ekipleri yollarda kalan araçlara müdahale ederken sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

OKULLAR TATİL

Kar yağışı nedeniyle Tekirdağ Valiliği, ilk ve orta öğretim kurumlarında bugün eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de yılbaşı tatili ile birlikte eğitime 5 Ocak Pazartesi günü devam edileceğini ifade etti.

ÇORLU'DA DA KAR VAR

Çorlu İlçesi'nde etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü ilçede belediye ve Karayolları ekipleri yoğun kar birikintilerinin olduğu bölgelerde kar küreme ve tuzlama çalışmasına başladı. Çorlu havaalanında sabah yapılması planlanan eğitim uçuşları görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle iptal edildi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ilçe genelinde yağış nedeniyle okulların bir gün tatil deldiğini ve şu ana kadar kapalı yol bulunmadığını söyledi. Kılıç, "İlçemiz genelinde dün gece başlayan ve daha sonra hızını artıran yağış etkili olmuştur. Ancak Karayolları ve belediye ekiplerince tuzlama çalışmaları yapılmıştır. Yollar açık olup havaalanında eğitim uçuşları pistin görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle iptal edildi" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title